nl | en

Beschikbare kavel op inspirerende zichtlocatie

Bent u op zoek naar een bedrijvig en ruimtelijk park, een kavel op zichtlocatie en in een groene omgeving? Businesspark IJsseloord2 is dan de perfecte plek.

Kavel C6 is gelegen aan de oostzijde van landschapsheuvel waarop zich het bekende Rijnhert bevindt. De kavel heeft een oppervlakte van bijna 13.000 m2.

Wij kijken graag samen met u naar de diverse mogelijkheden op basis van specifieke behoeften voor uw onderneming.

Contact »

Herkenbare locatie

Businesspark IJsseloord2 heeft een herkenbare locatie en ligt centraal in Arnhem. Het Rijnhert op de landschapsheuvel aan de A12 is vanuit de weide omgeving te zien.

Het bedrijvenpark is goed bereikbaar en heeft directe verbindingen met de A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen), de A348 (Arnhem-Zutphen) en de A325 (Arnhem-Nijmegen). Ook de A50 ligt op een steenworp afstand.

Daarnaast is het bedrijvenpark goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor kavel C6 is een bushalte gevestigd met een directe verbinding naar Centraal Station Arnhem.

Mogelijkheden en kansen

Met een grootte van 13.000 m2 biedt kavel C6 volop mogelijkheden. Er is veel vrijheid om uw bedrijfsgebouw naar wens vorm te geven. Van een bedrijfshal tot diverse kantoorpanden met kantoortuinen. 

Wij denken graag mee en gaan samen met u opzoek naar de optimale oplossing. Hieronder zijn diverse ontwikkelingsmogelijkheden uitgewerkt voor kavel C6.

Impressiebeelden

Ondernemen vanuit een inspirerende locatie? Dat kan op bedrijvenpark IJsseloord2. Het is een bedrijvig en ruimtelijk park dan van alle gemakken is voorzien, gelegen in een landschappelijke groene omgeving. 

IJsseloord2 - Meer weten?

Kom in persoonlijk contact

Businesspark IJsseloord2 is een inspirerende werkomgeving in Arnhem. Wenst u graag met ons in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon, Koen Willemsen is te bereiken via onderstaande contactgegevens: 

Koen Willemsen

M +31 6 15 19 75 74
EmailMeer over IJsseloord2

IJsseloord2 is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Arnhem. Een inspirerende werkomgeving waar u uw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.


>    Welkom>    Businesspark>    Beschikbaar>    Voorzieningen>    Impressies>    Contact