nl | en

Beschikbaarheid op IJsseloord2

Businesspark IJsseloord2 is 60 hectare groot en door opzet en ligging een uitstekende en bewezen vestigingslocatie. Op het bedrijvenpark zijn kavels tot circa drie hectare beschikbaar.

De beschikbare bedrijfskavels op IJsseloord2 hebben ruime bestemmingsplan mogelijkheden, variabele oppervlaktes en alle ruimte voor uw specifieke wensen.

Wij kijken graag samen met u naar de diverse mogelijkheden op basis van specifieke behoeften voor uw onderneming.

Kavel A

Aan de entree van Businesspark IJsseloord2 ligt kavel A. Als je het park op komt rijden ligt de kavel direct rechts en op zichtlocatie aan de N325. Het gaat om een hoekkavel die aan de westzijde van het bedrijvenpark ligt.

Deze zeer ruime kavel (bijna 26.000 m2) is ideaal bereikbaar en biedt veel mogelijkheden. IJsseloord2, een uitstekende uitvalsbasis voor logistiek dienstverleners en/of verladers.

Contact »

Kavel C6

Deze kavel, met ruime mogelijkheden in het bestemmingsplan, ligt op zichtlocatie direct aan de A12. Kavel C6, met een oppervlakte van bijna 13.000 m2, is gelegen aan de oostzijde van de landschapsheuvel waarop zich het bekende Rijnhert bevindt.

Aan de zuidkant van de kavel is DEKRA gevestigd en aan de noordzijde bevindt zich Fleet Support. Vlak voor de kavel is een bushalte, wat zorgt voor optimale bereikbaarheid met het OV.

Contact »

Kavel H4a - in optie

Aan de zuidzijde van de landschapsheuvel, op de kruising tussen de Delta en de Meander, bevindt zich kavel H4a. De kavel heeft een oppervlakte van ruim 2.300 m2.

Aan de noordkant van de kavel is verhuisbedrijf TOP Movers gevestigd.

Contact »

Kavel H0

Aan het eind van de Delta is kavel H0 beschikbaar. Deze kavel ligt op een rustige locatie op Businesspark IJsseloord2. Vanaf de kavel (met een oppervlakte van ruim 6.300 m2) kijk je uit op de Schaapdijk en het water.

In deze groene omgeving kun je op een prettige manier ondernemen.

Contact »

IJsseloord2 - Meer weten?

Kom in persoonlijk contact

Businesspark IJsseloord2 is een inspirerende werkomgeving in Arnhem. Wenst u graag met ons in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon, Bart Franssen is te bereiken via onderstaande contactgegevens: 

Bart Franssen

M +31 6 17 35 82 04
E: bfranssen@ijsseloord2.nl

Zijpendaalseweg 53A, 6814 CD Arhnem
T +31 26 446 14 00

Meer over IJsseloord2

IJsseloord2 is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Arnhem. Een inspirerende werkomgeving waar u uw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.


>    Welkom>    Businesspark>    Beschikbaar>    Voorzieningen>    Impressies>    Contact