nl | en

Maak kennis met uw nieuwe buren

Op het bedrijvenpark zijn lokale, regionale, nationale en internationale bedrijven gevestigd uit uiteenlopende branches.

Zakelijke dienstverlening zoals ICT en accountancy, maar ook technologie, logistieke dienstverlening, hoogwaardige productie, laboratoria en detailhandel zijn vertegenwoordigd.

Deze mix aan bedrijvigheid leidt tot een dynamische samenwerking tussen de bedrijven onderling: een prettige omgeving waar buren elkaar ontmoeten en versterken.

Onderstaand vind je een selectie van de bedrijven die zijn gevestigd op Businesspark IJsseloord2. 

Referenties

MPS Systems

“IJsseloord2 als vestigingsplaats bevalt ons zeer goed. De uitstraling van zowel het park als ons bedrijfsgebouw levert MPS veel positieve reacties op. De grootste voordelen zijn de centrale ligging, de ruimtelijke opzet en de groene omgeving.”

- Wim van den Bosch (CEO)

DEKRA Certification

“Alle wensen van DEKRA voor een nieuwe locatie zijn ingevuld op IJsseloord2: in de regio Arnhem, op een zichtlocatie, goede bereikbaarheid, de juiste uitstraling én bouwgrond voor uitbreiding met een nieuw laboratorium. We hebben dus nooit getwijfeld.”

- Bert Zoetbrood (CEO) 

Bevaplast

“Ik zie de nieuwbouw als maatwerk voor ons bedrijf. Ik ga er zelf in zitten. Ik kan me, in tegenstelling tot een investeerder, druk maken over details. Het is ons visitekaartje, ons ‘werkhuis’. We willen onze (nieuwe) medewerkers een inspirerende werkplek bieden en dat kan hier.”

- Carlos Voermans (CEO)

IJsseloord2 - Meer weten?

Kom in persoonlijk contact

Businesspark IJsseloord2 is een inspirerende werkomgeving in Arnhem. Wenst u graag met ons in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon, Koen Willemsen is te bereiken via onderstaande contactgegevens: 

Koen Willemsen

M +31 6 15 19 75 74
EmailMeer over IJsseloord2

IJsseloord2 is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Arnhem. Een inspirerende werkomgeving waar u uw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.


>    Welkom>    Businesspark>    Beschikbaar>    Voorzieningen>    Impressies>    Contact