nl | en

Hier ligt de toekomst van uw onderneming

Aan de entree van Businesspark IJsseloord2 ligt kavel A. Als je het park op komt rijden ligt de kavel direct rechts en op zichtlocatie aan de N325. Het gaat om een hoekkavel die aan de westzijde van het bedrijvenpark ligt.

Deze zeer ruime kavel (bijna 26.000 m2) is ideaal bereikbaar en biedt veel mogelijkheden. IJsseloord2, een uitstekende uitvalsbasis voor logistiek dienstverleners en/of verladers.

Contact »

Herkenbare locatie

Businesspark IJsseloord2 heeft een herkenbare locatie en ligt centraal in Arnhem. Het Rijnhert op de landschapsheuvel aan de A12 is vanuit de weide omgeving te zien.

Het bedrijvenpark is goed bereikbaar en heeft directe verbindingen met de A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen), de A348 (Arnhem-Zutphen) en de A325 (Arnhem-Nijmegen). Ook de A50 ligt op een steenworp afstand.

Daarnaast is het bedrijvenpark goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor kavel C6 is een bushalte gevestigd met een directe verbinding naar Centraal Station Arnhem.

Impressiebeelden

De beschikbare bedrijfskavel A op IJsseloord2 heeft veel bestemmingsplan mogelijkheden en biedt ruimte voor al uw specifieke wensen.

Het is een bedrijvig en ruimtelijk park dat van alle gemakken is voorzien, gelegen in een landschappelijke groene omgeving. 

Wij kijken graag samen met u naar de diverse mogelijkheden voor uw onderneming.

IJsseloord2 - Meer weten?

Kom in persoonlijk contact

Businesspark IJsseloord2 is een inspirerende werkomgeving in Arnhem. Wenst u graag met ons in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon, Bart Franssen is te bereiken via onderstaande contactgegevens: 

Bart Franssen

M +31 6 17 35 82 04
E: bfranssen@ijsseloord2.nl

Zijpendaalseweg 53A, 6814 CD Arhnem
T +31 26 446 14 00

Meer over IJsseloord2

IJsseloord2 is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Arnhem. Een inspirerende werkomgeving waar u uw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.


>    Welkom>    Businesspark>    Beschikbaar>    Voorzieningen>    Impressies>    Contact