nl | en

Welkom op Businesspark IJsseloord2

IJsseloord2 is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Arnhem. Een inspirerende werkomgeving waar u uw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.

Het bedrijvenpark is een dynamische vestigingslocatie met vele voordelen.

We hebben nog parkeerplaatsen beschikbaar op Businesspark IJsseloord2. Gelegen op drie afgesloten parkeerterreinen, lees meer informatie hier

Waarom kiezen voor IJsseloord2

Bent u op zoek naar een bedrijvig en ruimtelijk park, op een zichtlocatie en in een groene omgeving? Businesspark IJsseloord2 is dan de perfecte plek. Het bedrijvenpark is van alle gemakken voorzien. Op de beschikbare kavels is er veel vrijheid om uw bedrijfsgebouw naar wens vorm te geven.

Samen met u zoeken we naar de optimale oplossing: volledig op maat, duurzaam en klaar voor de toekomst.

Directe aansluiting op drie snelwegen

Het bedrijvenpark heeft directe verbindingen met de A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen), de A348 (Arnhem-Zutphen) en de A325 (Arnhem-Nijmegen). Ook de A50 ligt op een steenworp afstand.

Goed te bereiken met openbaar vervoer

Er is een goede aansluiting met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere bushaltes op het bedrijvenpark. Door een directe lijn naar Centraal Station Arnhem is het bedrijvenpark goed bereikbaar voor heel Nederland.

Centrale en herkenbare locatie

Businesspark IJsseloord2 ligt centraal en goed bereikbaar in Arnhem. Het Rijnhert op de landschapsheuvel aan de A12 is vanuit de weide omgeving te zien. Dit opvallende kunstwerk is een herkenningspunt voor iedereen die Arnhem inrijdt.Businesspark IJsseloord2 is een dynamische vestigingslocatie met vele voordelen:


  • centrale ligging in Arnhem


  • een bedrijvig ruimtelijk park

  • van alle gemakken voorzien


  • een landschappelijke groene omgeving

  • ruimte voor eigen vormgeving

  • diverse kavels direct beschikbaar

Beschikbare kavel op Businesspark IJsseloord2

Businesspark IJsseloord2 is 60 hectare groot en door opzet en ligging een uitstekende en bewezen vestigingslocatie. Op het bedrijvenpark is nog een kavel beschikbaar met diverse vestigingsmogelijkheden. Lees hier meer informatie over kavel C6

De beschikbare bedrijfskavel op IJsseloord2 heeft ruime bestemmingsplan mogelijkheden, variabele oppervlaktes en alle ruimte voor uw specifieke wensen.
Wij kijken graag samen met u naar de diverse mogelijkheden op basis van specifieke behoeften voor uw onderneming.

Bekijk beschikbare kavels »

Brochure IJsseloord2

Businesspark IJsseloord2 is een dynamische vestigingslocatie die van alle gemakken is voorzien.

In de brochure van IJsseloord2 is alle informatie over het businesspark te vinden. U kunt hem hier online lezen en indien gewenst downloaden en afdrukken.

IJsseloord2 - Meer weten?

Kom in persoonlijk contact

Businesspark IJsseloord2 is een inspirerende werkomgeving in Arnhem. Wenst u graag met ons in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon, Bart Franssen is te bereiken via onderstaande contactgegevens: 

Bart Franssen

M +31 6 17 35 82 04
E: bfranssen@bluevest.nl

Zijpendaalseweg 53A, 6814 CD Arhnem
T +31 26 446 14 00

Meer over IJsseloord2

IJsseloord2 is een strategisch gelegen bedrijvenpark in Arnhem. Een inspirerende werkomgeving waar u uw kantoor- of bedrijfsruimte naar wens kan laten ontwikkelen.


>    Welkom>    Businesspark>    Beschikbaar>    Voorzieningen>    Impressies>    Contact